Kembang Patapan Sjarif Amin

ISBN:

Published: 2014

Paperback

92 pages


Description

Kembang Patapan  by  Sjarif Amin

Kembang Patapan by Sjarif Amin
2014 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 92 pages | ISBN: | 8.77 Mb

Geulis keur rumaja putri.Acining geulis ieu mah.Teu butuh ku ditataan kageulisanana,lantaran geulis ka batin-batinna.Lain geulis galur pantun,nu sok disebut waosna gula gumantung,halisna ngajelér paéh...tapi geulis nu kacipta dina sipatingMoreGeulis keur rumaja putri.Acining geulis ieu mah.Teu butuh ku ditataan kageulisanana,lantaran geulis ka batin-batinna.Lain geulis galur pantun,nu sok disebut waosna gula gumantung,halisna ngajelér paéh...tapi geulis nu kacipta dina sipating manusa.Nelah Kembang Patapan.Payus disebut madu kayungyun nu matak giung téh.Matak uruy ku ampuhna, kabita ku jatnikana.Geulis bari teu ngarasa geulis deuih.Pinterna bari teu rumasa bisa, jajauheun kumagungan ieu aing.Bubuhan atuh tedak patapan, wawangén kembang pasantrén.Déwi Amisani kakasihna téh.http://kiblatbukusunda.blogspot.com/



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Kembang Patapan":


projekt-zam.pl

©2013-2015 | DMCA | Contact us